Obavijest o internetskom info vodiču za mlade ka-vodic.info i poziv na suradnju

Kategorija: Staro

fb profile1Obavještavamo vas da će od 1. ožujka 2014. godine s radom krenuti informativna web stranica www.ka-vodic.info po uzoru na tiskani Info vodič za mlade koje je udruga Poluga izrađivala od 2011. do 2013. godine te pozivamo na suradnju sve zainteresirane.

Ovom stranicom objedinit će se sve informacije namijenjene mladima kroz aktivnosti edukacije, kulture, slobodnog vremena mladih i civilnog društva. Stranica će tako sadržavati sve važne informacije iz Centara za mlade, knjižnice za mlade, male scene Hrvatskog doma, podatke o aktivnostima udruga mladih i za mlade, prostorima za savjetovanje i informiranje, sportske aktivnosti te informacije o koncertima, festivalima i ostalim događanjima na više lokacija u gradu.

Tehnički će vodič za mlade pružati aktualne informacije na dnevnoj razini na principu kalendara događanja, te će na taj način imati veći obujam informacija. Stranica će osim za pregledavanje na računalu biti prilagođena i mobilnom pregledavanju na smartphone i tablet uređajima, a bit će sinkornizirana i s Facebook stranicom koja je otvorena ovom prilikom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na suradnju da šalju aktualna događanja zajedno s informacijama o svojoj organizaciji putem e-mail adrese info@ka-vodic.info

Također vas molimo da istu adresu ubacite u svoje postojeće informativne mailing liste.

Izradu internetskog Info vodiča za mlade financira Grad Karlovac, a izrađuje ga udruga Poluga.