Informativna radionica programa Erasmus +

Kategorija: Staro

altUdruga Carpe Diem održat će u utorak 28. siječnja u 11.00 u Centru za mlade Grabrik u Karlovcu informativnu radionicu na kojoj će biti predstavljen novi Erasmus + program Europske unije.

Ova radionica namijenjena je mladima od 13 do 30 godina starosti te udrugama mladih i za mlade kao i osobama koji rade s mladima. Radionica ima za cilj upoznavanje programa, kome je program namijenjen, koje su ključne aktivnosti programa, kako prijaviti projektni prijedlog i o ostalom vezanom uz program Erasmus+.

Osim o programu Erasmus+ na radionici će se govoriti i o Eurodesku i Europskom portalu za mlade. Govorit ćemo i o našoj dosadašnjoj suradnji s Eurodesk centrom Hrvatska te o pisanju članaka za Europski portal za mlade budući da je Carpe Diem multiplikator Eurodesk centra Hrvatska za Karlovačku županiju.

Europski portal za mlade je višejezična internetska stranica koja mladima u dobi između 13 i 30 godina pruža informacije o mogućnostima vezanim uz 8 tema Strategije EU za mlade 2010.-2018. Portal sadrži članke, vijesti i događanja, a sadržaj se dijeli na dvije razine - nacionalnu i europsku, koja je zajednička svim zemljama.