Prijave na radionicu programiranja u Centru za mlade u Grabriku

Kategorija: Staro

Radionica04U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Carpe Diem otvorila je prijave na radionicu „Uvod u programiranje“. Nova radionica programiranja započinje s radom sredinom veljače.

Broj mjesta je ograničen na 16, jedini uvjet je da ste mladi, a radionica je besplatna.

Ovoga puta učenje programiranja je prošireno i podijeljeno ukupno u dva modula. Prvi modul, „Uvod u programiranje kroz jezik C++“ kreće s radom 15. veljače u trajanju od 11 predavanja. Svako predavanje će trajati 180 minuta i održavaju se subotom i nedjeljom sve do 23. ožujka. Nakon ovog prvog modula, nastavit će se daljnja predavanja u sklopu kojih će se nastaviti graditi stečeno znanje na „Uvodu u programiranje“ na izradu aplikacija s grafičkim sučeljem. Slične primjere danas vidimo u mnogim poslovnim aplikacijama, a krajnji je cilj, kroz dva modula naučiti polaznike izradi jednostavnijih aplikacija.

Predavač radionice je Saša Fajković, student Poslovne Informatike na Veleučilištu VERN' u Zagrebu. Svi polaznici će na početku predavanja dobiti potrebne radne materijale, a po završetku ovog modula, svaki će polaznik biti spreman izraditi vlastitu konzolnu aplikaciju koju će ujedno i prezentirati kao završni rad.

Broj polaznika je ograničen na 16, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem priloženog linka: http://goo.gl/NescmO