Glazbena radionica u Centru za mlade u Grabriku

Kategorija: Staro

andrejPonedjeljkom od 3. veljače do 31. ožujka


U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Carpe Diem organizira glazbenu radionicu na kojoj ćete moći naučiti solfeggio te svirati klavir i klavijature.


Na radionici polaznici će moći naučiti glazbenu teoriju (solfeggio), note, akorde, svirati iz nota odnosno prema sluhu. Oni napredniji moći će naučiti ljestvice, improvizirati, pripremiti se na svirku u bendu, skidati pjesme i obrade.


Glazbeni stilovi koji će se učiti su rock, pop i zabavna glazba, tj. prema ukusima polaznika.


Voditelj radionice je Andrej Pogačić koji klavir počinje svirati prije skoro 30 godina, a od tada je svirao i snimao s mnogim autorskim i cover bendovima, nastupao diljem Hrvatske samostalno i s mnogim poznatim ličnostima svirajući jazz, funk, pop, blues i rock hitove te improvizacije. Tokom svoje glazbene karijere surađuje s lokalnim, nacionalnim i internacionalnim umjetnicima i iz godine u godinu sve više širi svoj glazbeni ukus i utjecaj. Biografija voditelja nalazi se u privitku.


Radionica je prilagođena za početnike, ali i za napredne korisnike. Poželjno je da polaznici budu na svim satovima, a ukoliko ih imaju mogu donijeti svoje klavijature za sviranje.


Sudjelovanje na radionici je besplatno.


Prijave na radionicu su do 3. veljače na info@carpediemka.info na koji šaljete svoje ime i prezime.


Projekt „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Karlovac.