Otvorene prijave na radionice LEDukacije

Kategorija: Staro

ledukacija ljudiU sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Poluga voditi će i ove godine radionice LEDukacije, neformalne edukacije mladih o modernim audio-vizualnim umjetnostima.

Počevši s veljačom, održati će se radionice grafičkog i web dizajna, radionica dj-inga te radionica vj-inga i mapiranja koje će se završiti do kraja svibnja.

Nakon dvije sezone izvođenja radionica u Centru za mlade u Grabriku za korisnike sa i bez predznanja, ove godine LEDukacija će biti namijenjena korisnicima sa stečenim iskustvom u korištenju računalnih programa i ostalih alata, te se iz tog razloga ne preporučuje apsolutnim početnicima. Poželjno je nositi svoje računalo i imati unaprijed instalirane softvere za radionice, no nije uvjet.

Tokom radionica moći ćete između ostaloga naučiti napraviti plakat, letak, naslovnicu magazina i web stranice koristeći razne profesionalne trikove, zatim naučiti kako dj-irati s nekoliko izvora zvuka odjednom, snimati i masterirati dj mikseve, kao i raditi razne apstraktne oblike iz stiropora i kartona, iscrtati ih i na njih postaviti video projekciju usklađenu sa zvukom.

RASPORED RADIONICA:

Sve radionice održavat će se četvrtkom od 18 do 21 sat u Centru za mlade u Grabriku, Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac.

  • 6. veljače, 13. veljače, 20. veljače, 27. veljače, 6. ožujka, 13. ožujka, 20. ožujka i 27. ožujka - grafički i web dizajn

Voditelj radionice je Josip Dujmović, grafički dizajner zaslužan za dizajn vizualnog identiteta i promotivnih materijala za udrugu Poluga i festivala elektroničke glazbe LED Fest

  • 3. travnja, 10. travnja, 17. travnja, 24. travnja, 8. svibnja i 15. svibnja - dj radionica (gramofoni, cd playeri, digitalni dj)

Voditelj radionice je Domagoj Šavor, član karlovačkog LED kolektiva

  • 22. svibnja i 29. svibnja - vj i mapping radionica

Voditelj radionice je Vjekoslav Šipek, član LED kolektiva u kojem prezentira svoje vizualne instalacije u prostori i nastupa kao VJ

Za više informacija pratite naše Facebook kanale: Udruga Poluga i Centar za mlade Grabrik

Prijave se primaju na email: udrugapoluga@gmail.com s imenom i prezimenom sudionika, te nazivom radionice na koju želite doći.

Radionice su besplatne i održavaju se u Centru za mlade u Grabriku, a namijenjene su osobama od 15 do 35 godina.

LEDukacija je financirana od Ministarstva socijalne politike i mladih kroz projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ kojeg vodi udruga Carpe Diem. Provoditelj aktivnosti je udruga mladih Poluga.