Edukacija o menadžmentu volontera

Kategorija: Staro

altVolonterski centar VolonterKA, kojeg vodi udruga Carpe Diem, organizira edukaciju za organizatore volontiranja "Management volontera".

Cilj ove edukacije je:
- unaprijediti kompetencije sudionika treninga u cilju uspostavljanja i/ili unaprjeđenja volonterskog programa u svojim organizacijama:
- uspostavljanje volonterskog programa; pozivanje, regrutacija, edukacija, praćenje i motivacija volontera.

Sudionici edukacije bit će upoznati sa svim potrebnim informacijama i specifičnim znanjima o pronalasku, regrutaciji i vođenju volontera u organizaciji, zatim s konceptom i značajem faze orijentacije i treninga volontera u organizaciji, na koji način ispunjavati Potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem te upoznati sudionike s metodologijom pružanja podrške volonteru pri praćenju razvijenih/stečenih kompetencija volontiranjem te još niz korisnih znanja koja će vam pomoći u radu s volonterima.


Program edukacije o Managementu volontera traje 4 dana kroz 2 modula u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac.

Prvi modul održat će se 01. i 02. veljače od 9:30 do 17:30 sati. Drugi modul održat će se 08. i 09. veljače od 9:30 do 17:30 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se obvezuju sudjelovati u oba modula.

Prijaviti se možete ispunjavanjem PRIJAVNICE te ju pošaljite natrag e-mailom na adresu ivana@carpediemka.info

Prijave su otvorene do 20.01.2014.g.