Radionica za fotografe početnike

Kategorija: Staro

fotografska radionicaSubota, 18.1. od 11 sati

U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Carpe Diem organizira radionicu fotografije za početnike.

Radionica fotografije za početnike orijentirana je na mlade do 20 godina koji tek počinju ili žele naučiti više o fotografiji. Radionica će obuhvatiti sve segmente fotografiranja od mpočetka pa do obrade; započet će se sa definiranjem kadra, kompozicije i zlatnog reza pa do upoznavanja sa fotoaparatima, tehnike fotografiranja, stilova i završiti sa osnovnom obradom fotografije. Sudjelovati mogu i oni koje fotografija samo zanima pa žele naučiti više, ali i oni koji se već bave fotografiranjem. Sudjelovanje je besplatno, potrebno se prijaviti do kraja tjedna, a jedini uvjet je da polaznici imaju vlastiti fotoaparat kojim će se koristiti za vrijeme radionice.

Voditelj radionice je mladi fotograf Filip Trezner.

Radionica počinje u subotu 18.01.2014.g. u Centru za mlade Grabrik te će se održavati sljedeće 3 subote, a prijaviti se mogu svi zainteresirani slanjem svojih podataka (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona) na e- mail info@carpediemka.info.

Projekt „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ finicira Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Karlovac.