Nove radionice za mlade informatičare u CZM Grabrik

Kategorija: Staro

RADIONIC mladi informaticariAko vam na fakultetu, u školi ili na poslu nedostaje znanje iz informatike udruga Carpe Diem u sklopu projekta "Klub mladih – Centar za mlade Grabrik" uskoro otvara novu radionicu male škole informatike.

Tema nove radionice je napredno korištenje alata za tablično računanje, svakako najpopularniji alat je Excel tvrtke Microsoft. Kao i svi programi udruge Carpe Diem sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, a sudionici su dužni osigurati svoju kopiju alata koji će koristiti, a preporuča se Microsoft Excel 2010 ili 2013.

Za sudjelovanje na radionici potrebno se unaprijed prijaviti i to na sljedećem linku do 31.10.2013. https://docs.google.com/forms/d/1wEZN03lVoZhitWjC1bGub6fUN-I6ts2n6GUIX-ED4Zs/viewform Radionica počinje u subotu 9. studenog 2013. godine, a predavanja će se odvijati vikendima kroz mjesec studeni. Predavanja su koncipirana dva puta tjedno (subotom i nedjeljom) u trajanju od 180 minuta s pauzama.Radionica prvenstveno cilja na mlade ljude do 30 godina koji će stečeno znanje moći primijeniti u privatne i poslovne svrhe.

Uz ovaj radionički program u Centru za mlade u Grabriku očekuju nas još razno razni sadržaji koji će obogatiti zimsko razdobolje u Karlovcu. Neke od aktivnosti Capoiera, glazbena radionica, grafički i web dizajn, novinarska, radionica tonskog inžinjeringa i produkcije i dr., a pratite ih na www.carpediemka.info

Radionice će voditi mladi IT student Saša Fajković, a projekt “Klub mladih – Centar za mlade Grabrik” financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Karlovac