Lumiere Media - Karlovac

Kategorija: Staro

logotip_LUMIERE_MEDIAOtkada postoji čovjek, postoje i snovi. Savršeni trenuci ljudske mašte. Svi sanjamo, a mi snove pretvaramo u vječnost. Otkrijte nas, upoznajte vječne snove!O sekciji :

Sekcija okuplja mlade i kreativne ljude na području Karlovačke županije. Djeluje u sklopu Centra za mlade na Grabriku gdje će se jednom tjedno i sastajati.
Puno ime sekcije je „Lumiere Media - Karlovac“, jer naime ista takva postoji i u Zadru gdje se ujedno i  osnovao Lumiere. Zadrani djeluju unutar udruge za izvanastavne aktivnosti „Cinaz“. Sklopljenom suradnjom sa Karlovčanima, Lumiere je otvorio područnicu i u Karlovcu koja radi po kalupu cijeloga brenda Lumiere.  
Članove sekcije činili bi mladi kojima je nužna međusobna razmjena znanja i praksa kako bi postali još bolji u ovoj medijskoj umjetnosti. Više vremena provedenog sa kamerom u ruci i snimajući stječu se potrebne vještine za mogući nastavak školovanja na ADU. Ako i Vi želite naučiti nešto više o filmu i fotografiji dođite na redovita mjesečna predavanja za javnost i naučite raditi nešto kreativno!


Glavni cilj :


Okupljanje kreativnih snimatelja, fotografa i ostalih mladih koji su zainteresirani za široki spektar medija. Druženje, razmjena znanja, suradnja sa drugim udrugama, organizacija raznih medijskih projekta, foto i filmskih natječaja... Jednom mjesečno održavati radionice za djecu,  predavanja za širu javnost na temu filma i fotografije i najvažnije potaknuti mlade da rade nešto kreativno!„Pratite naš rad i podržite nas kako bi naši, ali i Vaši snovi postali vječnost! „

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------poruka članovaSve upite i ideje slati na filip@lumiere.com.hr ili na lumiere@lumiere.com.hr